Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Wie komt er af en toe eens een gezellig praatje met Berend maken?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Berend houdt ervan om een praatje te maken en zou het gezellig vinden als iemand eens per 14 dagen gezellig op bezoek komt.

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Omschrijving activiteit
Wie is Berend?
Berend is een man van 65 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Berend woont in een appartement vlakbij het centrum van Apeldoorn en krijgt hier 24 uur per dag de hulp die hij nodig heeft. Hij houdt van een praatje maken, o.a. over het verleden en Apeldoorn. Hij kijkt graag tv en is geïnteresseerd in vrachtwagens. Hij zit in een rolstoel, welke hij binnen de woning zelf kan voortbewegen. Op langere afstanden wordt hij geholpen.
Hij is slechthorend en draagt 2 gehoorapparaten.

Wat vraagt Berend?
Berend zoekt een vrijwilliger die eens per 14 dagen een uurtje op bezoek wil komen. Iemand waarmee hij even kan kletsen over vroeger en die Apeldoorn een beetje kent. Dit praatje duurt vaak maar een kwartiertje. Bij mooi weer is een wandeling met Berend ook erg fijn, met misschien een bezoek aan de snackbar in de buurt.
Als je komt, kan hij dit erg waarderen. De dag en frequentie kunnen in overleg.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.