Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Wie helpt ons met de tuin van onze logeeropvang?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die onze tuin zouden willen onderhouden zodat onze jongeren hier lekker in kunnen vertoeven en spelen. Het gaat vooral om het snoeien, het maaien, het bladblazen en netjes houden van onze grote tuin. Het grotere werk, dus geen kleine plantjes. De koffie staat klaar!

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Wij zijn een logeeropvang voor mensen met een verstandelijke beperking. De tuin is te groot om zelf helemaal te onderhouden. Wij kunnen goed hulp gebruiken.

Omschrijving activiteit
Wie zijn wij?

Logeerhuis Beekbergen biedt in het weekend en door de weeks logeeropvang aan jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 30 jaar. Daarnaast bieden we ook opvang tijdens de schooldagen en na schooltijd. Het huis is landelijk gelegen en heeft een grote tuin met 2 trampolines, een voetbalveldje, een zandbak en een skelterbaan. Overdag gaan de jongeren naar school of naar het werk. Na 15:00 kan er zo af en toe iemand meehelpen in de tuin. Maar verder zijn wij afhankelijk van vrijwilligers die ons helpen met het onderhouden van de tuin. Wij hebben een zitgrasmaaier en wat tuingereedschap.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.