Bekijk alle projecten in "WESTLAND"

Westlandse Maatjes

Organisatie
Stichting Humanitas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
WESTLAND
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Samen is leuker dan alleen! Sommige inwoners uit het Westland hebben weinig vrienden of familieleden, of hun familie woont ver weg. Er zijn ook Westlanders die door levensgebeurtenissen of psychische kwetsbaarheid weinig mensen om zich heen hebben. Om dan soms gezellig een maatje thuis op de koffie te hebben, of samen erop uit te gaan, dat is dan fijn en welkom! Dit is echt vrijwilligerswerk waarbij je met iets leuks doen, niet alleen de ander, maar ook jezelf heel blij maakt!
We bieden bijeenkomsten aan om je te helpen je maatjeswerk goed te doen en andere vrijwilligers te ontmoeten. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en ben je WA verzekerd. De coördinator begeleidt je waar nodig..

Omschrijving activiteit
Een maatje zijn voor iemand zijn kan betekenen: gezelligheid, een luisterend oor, praktische ondersteuning zoals bijvoorbeeld een formulier invullen, samen iets doen. Want… onder de mensen komen of iets ondernemen is leuker en makkelijker met iemand samen. Samen sta je sterker! Je bent er voor de gezelligheid of een steuntje in de rug, je bent geen hulpverlener. Zo’n steuntje in de rug, een maatje, is zó welkom en fijn.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.