Bekijk alle projecten in "MEIERIJSTAD"

Vrijwilligers voor hulpvragers met beperking en/of hun mantelzorger(s) gezocht!

Organisatie
Stichting Ons Welzijn
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MEIERIJSTAD
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Heeft u een partner/huisgenoot/gezinslid met een beperking en wilt u als mantelzorger ontlast worden? Neem dan voor meer informatie met ons contact op via www.ons-welzijn.nl

VEGHEL en omstreken - We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die in een gezin, een jongere of bij een volwassene willen helpen om de mantelzorger te ontlasten. Er is in het gezin, bij de persoon of zijn netwerk een beperking of iemand is kwetsbaar waarbij jij als vrijwilliger heel veel moois kan betekenen.
Het kan gaan om vrijetijdsbesteding of oppasvragen maar ook samen leuke activiteiten ondernemen of even bij diegene thuis een kopje koffie drinken zodat diegene zijn/haar verhaal kwijt kan! Zelfs als je niet weg kunt omdat je kinderen thuis hebt, kan er een kindje bij jullie als gastgezin komen.

Vanuit ONS welzijn zorgen we dat alles goed verloopt, gaan we met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden en gaan we samen kennismaken bij de hulpvrager en/of mantelzorger! Reiskosten krijg je van ons vergoed, net als de VOG (verklaring omtrent gedrag). Ook hebben we leuke en informatieve bijeenkomsten voor al onze vrijwilligers waarvoor je wordt uitgenodigd!

Van een uurtje (of twee) per week tot 1 keer per maand, alles is mogelijk!
Kijk voor meer info op www.voormekaaronswelzijn.nl voor alle openstaande vragen in Veghel & neem contact op voor meer informatie of meld je bij interesse aan via onze site. Alvast erg bedankt!.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.