Bekijk alle projecten in "NIEUWEGEIN"

Vrijwilliger voor vervoer van hulpvrager

Organisatie
Algemene Hulpdienst Nieuwegein
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
NIEUWEGEIN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Voor het vervoer wordt een € 0,30/ km gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger naar het huis van de hulpvrager en het uiteindelijke adres en v.v.. en dient direct met de vrijwilliger verrekend te worden. Wij zoeken altijd een vrijwilliger op zo kort mogelijke afstand van de hulpvrager om de kosten zo laag mogelijk te houden. Eventuele parkeerkosten dienen ook door de hulpvrager betaald te worden.

Is autorijden je passie en vind je het leuk om mensen te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor onze vervoersdiensten. Wij hebben regelmatig aanvragen van inwoners van Nieuwegein die vervoer nodig hebben naar de huisarts, ziekenhuis e.d. en zelf over geen auto beschikken en geen sociaal netwerk hebben. Deze aanvragen kunnen eenmalig zijn, maar het kan ook zijn dat iemand een aantal keren vervoerd moet worden voor een afspraak. Je bent baas over je eigen agenda en kunt zelf bepalen hoe vaak je ingezet wilt worden. Voor deze hulpverlening wordt aan de hulpvrager een kilometervergoeding van € 0,30/km gevraagd welke door de hulpvrager direct met de vrijwilliger afgerekend wordt. Eventuele parkeerkosten worden ook door de hulpvrager betaald..

Omschrijving activiteit
De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Wij doen dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Wij richten ons hierbij vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers. Eenzaamheidsbestrijding, praktische ondersteuning, sociale ondersteuning en ontmoeting.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.