Bekijk alle projecten in "NIEUWEGEIN"

Vrijwilliger gezocht voor hulp bij thuisadministratie

Organisatie
Algemene Hulpdienst Nieuwegein
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NIEUWEGEIN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Je gaat de hulpvrager helpen bij het op orde brengen van de administratie. Dit kan een eenvoudige opdracht zijn, maar soms ook intensiever als het een begeleiding naar het traject schuldhulpverlening betreft.

Je wordt begeleid door de coördinator thuisadministratie. Onze vrijwilligers zijn baas over eigen agenda, tijd kun je in overleg met de hulpvrager indelen. Voor thuisadministratie is het belangrijk dat je wel overzicht kunt bewaren en er zijn vaak meerdere bezoeken nodig voordat alles op orde is.

Omschrijving activiteit
Soms worden hulpvragers doorverwezen door de WIL (Werk Inkomen Lekstroom). Zij hebben dan vaak al schulden en zijn het overzicht kwijt. Door onze hulp worden deze hulpvragers begeleid naar een schuldhulpverleningstraject of met hulp van onze vrijwilligers krijgen zij weer overzicht in hun financiële administratie.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.