Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Vakantiedagopvang kinderen met een beperking te Doorn

Organisatie
Stichting Wielewaal
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
8
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Kinderen

Wielewaal organiseert dagopvang tijdens schoolvakanties voor kinderen vanaf 6 jaar met een beperking. Betreft kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Voor de vakantiedagopvang in Doorn zijn we met spoed opzoek naar vrijwilligers. Kan per dag worden ingevuld.

De vakantiedagopvang in juli en augustus is in Doorn en wordt begeleid door een Wielewaal begeleidingsteam, gecoördineerd door een Recreatieleider. Verder bestaat het team uit een assistent, indien nodig een verpleegkundige en een groep vrijwilligers.

Wielewaal kan haar activiteiten alleen aanbieden dankzij onze vrijwilligers. De vrijwilligers maken iedere dag, weekend en vakantie tot een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers. De unieke 1 op 1 begeleiding zorgt voor een mooie ervaring voor de deelnemers èn de vrijwilligers. Doe jij ook mee?

Om als vrijwilliger deel te kunnen nemen aan een activiteit van Wielewaal heb je geen specifieke vooropleiding nodig. De sfeer is ongedwongen waardoor je snel van elkaar leert. Je ben sociaal vaardig en enthousiast. Je bent als buddy gedurende een dag of een week aanwezig op de locatie.

Omschrijving activiteit
Wielewaal organiseert vakanties, logeerweekenden en dagopvang tijdens schoolvakanties. Met leuke en spannende activiteiten willen we kinderen en jongeren met een beperking de kans geven vriendschappen op te bouwen en nieuwe ervaringen op te doen. Voor de vakantiedagopvang in juli en augustus hebben we nog vrijwilligers nodig.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.