Bekijk alle projecten in "DOESBURG"

Samen genieten van de buitenlucht!

Organisatie
Attent
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
DOESBURG
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Wij zoeken sociale, vriendelijke en geduldige maatjes die het leuk vinden om met een (licht dementerende) heer of dame op pad te gaan. 1 uur in de week, meer mag natuurlijk ook!

Omschrijving activiteit
Met dit prachtige weer maakt iedereen graag een wandeling of gaat heerlijk in het zonnetje zitten. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om naar buiten te gaan. Veel ouderen kunnen dit alleen onder begeleiding. Wij zoeken vrijwilligers die graag een ommetje maken met deze ouderen, aan de arm of in een rolstoel of zelfs met een duofiets! Heeft u tijd over om een glimlach op het gezicht van een oudere te brengen? Dag en tijd in overleg.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.