Bekijk alle projecten in "NIJMEGEN"

Samen er zijn

Organisatie
ZZG zorggroep
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
NIJMEGEN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Wij zoeken maatjes die wat aandacht aan onze bewoner kunnen geven . dat kan zijn samen naar muziek luisteren of oude foto bekijken en zo herinneringen op halen . een wandelmaatje .

wij hebben bewoners die in een lichte en soms verder vorm van dementie hebben , maar toch heel fijn kunnen genieten van wat extra aandacht

Omschrijving activiteit
Wij zijn een woon-zorg-woning waar mensen die niet de aandacht krijgen waar ze behoefte aan hebben, door het tekort aan begeleiding in huis . Er is eigenlijk alleen tijd voor basis zorg met het gevolg dat de bewoners vaak alleen zitten en zelf niet meer de inspiratie hebben om wat de ondernemen

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.