Bekijk alle projecten in "OISTERWIJK"

Samen aan de slag!

Organisatie
RIBW Brabant
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
OISTERWIJK

Wil jij iets voor een ander betekenen? Om als maatje aan de slag te gaan heb je geen specifieke opleiding nodig. Jouw talenten samen met je enthousiasme en geduld maken een verschil voor iemand met een psychiatrische kwetsbaarheid. In deze uitdagende rol als vrijwilliger heb je flexibiliteit in uren, een gewaardeerde plaats in het team, ondersteuning door beroepskrachten en de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Kijk voor meer informatie op www.ribwbrabant.nl/vrijwilligers.

Omschrijving activiteit
Wil jij je talenten als vrijwilliger inzetten voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid? Vind je het leuk om samen iets te ondernemen, een kop koffie te drinken en een luisterend oor te zijn of gewoon samen een boodschap doen? Alledaagse dingen die voor sommigen niet alledaags zijn. RIBW Brabant wil samen met de vrijwilligers aan de slag om onze cliënten een extra steun in de rug te geven. Samen kunnen we het stigma dat op psychiatrie rust veranderen in een positieve beeldvorming. Met jouw inzet voelen zij zich op een gelijkwaardige manier geaccepteerd en kunnen ook zij weer meedoen aan onze maatschappij.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.