Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Plusmaatje

Organisatie
Cardea
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Wij zijn op zoek naar Plusmaatjes!
Schuilt er in jou een coach, vind jij het leuk om jongeren te begeleiden bij hun opleiding, wil jij een jongere een steuntje in de rug bieden, ben jij de persoon die een jongere weer op weg helpt die vast dreigt te lopen op school, kan jij jongeren stimuleren en motiveren, ben jij goed in het helpen bij het leren van de Nederlandse taal, vind jij het leuk om met een jongere samen lesstof door te nemen, een boek te lezen of te ondersteunen bij een gesprek of bied jij graag een luisterend oor?

Word jij hier enthousiast van en denk je dat dit in je zit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving activiteit
Voor het project Plusmaatje zoeken wij vrijwilligers die graag een jongere willen coachen en helpen bij bovenstaande vragen. Als plusmaatje ga je een schooljaar lang ongeveer een a twee uur per week een jongere begeleiden.
Je geeft je een jongere een steuntje in de rug. Je bent een ondersteuner en een coach; een vertrouwenspersoon en maatje in één.

Voordat je start volg je een training waarin je de basistechnieken van coachen leert. Je krijgt aan het eind van de training van ons een certificaat als beloning voor je inzet. De eerst volgende basistraining is op zaterdag 15 september.
Daarna blijf je je ontwikkelen op het gebied van coachen in een intervisiegroep met andere plusmaatjes.

Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan als plusmaatje? Wij gaan graag met je in gesprek! Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen maken we een afspraak om kennis te maken.

Aanmelden kan op www.plusgroep.org

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.