Bekijk alle projecten in "ALMERE"

Matching Talents (LHBTIQ+ maatje)

Organisatie
VMCA
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ALMERE
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Denk hierbij aan hulpvragen als:
- Hoe vertel ik mijn omgeving over mijn geaardheid?
- Hoe kan ik stevig in mijn schoenen staan als mensen het niet met mij eens zijn?
- Ik vind het spannend om contact te leggen met mensen van mijn leeftijd.
- Hoe ga ik om met groepsdruk?

De LHBTIQ+ Community zoekt jou!
Het project Matching Talents van de VMCA zoekt maatjes die LHBTIQ+ jongeren tussen de 13 en 27 jaar een steuntje in de rug geven.
Het project Matching Talents van de VMCA zoekt vrijwilligers die LHBTIQ+ jongeren van 13 tot 27 jaar een steuntje in de rug willen geven. Deze jongeren voelen zich niet veilig, hebben vaak geen steunend netwerk en kampen soms met angsten. Als vrijwillig LHBTIQ+ Maatje stimuleer je, inspireer je en activeer je de jongeren met datgene waar zij tegen aan lopen. Ben jij open-minded tegenover LHBTIQ+ of maak je deel uit van de LHBTIQ+ community? Of heb je veel kennis en affiniteit met deze doelgroep? Neem dan contact op met onze coördinator. Matching Talents is een maatjesproject voor jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De jongeren zijn tussen de 13 en 27 jaar. Ze werken samen met een vrijwillig maatje aan het organiseren van hun leven op school en daarbuiten. Het maatje geeft geen kant en klare oplossingen. Samen werken zij naar een doel of oplossing van de vraag van de jongere..

Omschrijving activiteit
Matching Talents is een coaching project voor jongeren van 13 / 27 jaar. Jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken werken samen met een vrijwillige coach aan het organiseren van hun leven, schoolwerk en daarbuiten. De coach geeft geen kant en klare oplossingen. Samen werken zij naar een doel of oplossing op de vraag van de jongere.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.