Bekijk alle projecten in "TIEL"

Mag het een maatje meer zijn?

Organisatie
Tielse maatjes
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
TIEL
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Wij zoeken vrijwilligers die een maatje willen worden van iemand met een psychische kwetsbaarheid. Om hier samen iets alledaags mee te doen; een kop koffie drinken, een paatje maken, een wandeling maken, winkelen, etc.
Eens per week 1 uur tot 2 uur. In overleg worden jullie gekoppeld en in de meeste gevallen kom je bij de aanvrager thuis.

Woon je in Tiel en heb je behoefte aan het uitbreiden van je netwerk, omdat die momenteel erg mager is en vind je het fijn om samen wat te ondernemen, meld je dan aan!
Het kan soms wel even duren voor er een match is, maar het is altijd het proberen waard.

Omschrijving activiteit
Vrijwilligers koppelen aan aanvragers met een psychiatrische kwetsbaarheid, om samen wat leuke ontmoetingen te hebben; een kop koffie drinken, een paatje maken, een wandeling maken, winkelen, etc.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.