Bekijk alle projecten in "LISSE"

Maatjesproject Welzijnskompas

Organisatie
Welzijnskompas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
LISSE
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Welzijnskompas helpt zoeken naar een maatje. Je bent met iedere soort vraag welkom, wij bespreken hem en kijken met je mee of een vrijwillig maatje kan helpen of dat misschien een andere oplossing beter past. Welzijnskompas is de welzijnsorganisatie van Hillegom en Lisse.

Ben jij sociaal, geduldig en maak je graag iemand blij? Dan ben jij een perfect maatje voor iemand in Lisse! Of jij nou één uurtje in de 2 weken tijd hebt of vaker, je bent welkom. In een kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen en kijken we bij welke maatjesvraag jij past! Zodat je een maatje kan zijn voor iemand waar je graag tijd mee doorbrengt..

Omschrijving activiteit
Govert zoekt een wandelmaatje voor 1 keer in de paar weken een lange wandeling. Hanna wil graag iedere week even een uurtje een praatje maken en naar buiten. Marijke zit in de rolstoel en wil graag wat vaker het dorpscentrum in. Welzijnskompas spreekt de inwoners uit Hillegom die verlegen zitten om een maatje en gaat met hun vraag op zoek naar een vrijwilliger.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.