Bekijk alle projecten in "GOOISE MEREN"

Maatjesproject Bussum Dynamisch Duo

Organisatie
Stichting Maatjesproject Gooi- en Vechtstreek
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
GOOISE MEREN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Voor onze doelgroep: hulpvrager met een sociale, psychische en psychiatrische beperking In isolement en met een hulpverleningsachtergrond zoeken wij vrijwilligers die 1 keer per week gedurende 12 maanden met deze persoon leuke dingen gaat ondernemen zoals wandelen, kopje koffie drinken, naar de markt gaan, samen naar een groepsactiviteit gaan op gelijkwaardige basis.
Kan jij een luisterend oor bieden, heb je geduld en ben je empathisch ingesteld en sociaal vaardig en heb je tijd om 1 keer in de week ongeveer 3 uur tijd om samen iets te gaan ondernemen?
Meld je dan aan als maatje bij Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek. Wij bieden jou een introductie-,intervisie en individuele begeleiding en 2 keer per jaar een vrijwilligersuitje.

Als je je eenzaam voelt en in isolement zit en je hebt bijna geen sociale omgeving dan kan je via het Maatjesproject een maatje aanvragen die samen met jou leuke dingen gaat ondernemen, het contact met de vrijwilliger is wekelijks of 2 wekelijks gedurende 12 maanden.

Je kan je aanmelden via onze website door je gegevens in te vullen. Wij nemen dan contact met je op voor een intake gesprek bij je thuis. Daarna gaan we een passend maatje voor je zoeken. Graag nemen we contact op met de hulpverlening (met jou toestemming) zodat wij je op maat kunnen helpen om een passend maatje voor je te vinden en het contact tussen jou en het maatje zo goed mogelijk te laten verlopen.

Omschrijving activiteit
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie met als missie personen in eenzaamheid en isolement met een psychische, sociale en psychiatrische beperking in contact te brengen met vrijwilligers om weer op weg geholpen te worden terug te komen in de maatschappij door op regelmatige basis leuke sociale dingen te ondernemen zodat het zelfvertrouwen weer toeneemt en de persoon zich minder eenzaam voelt.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt