Bekijk alle projecten in "BEEK"

Maatjesproject

Organisatie
Wijkcentrum De Linde
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
BEEK
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Het Maatjesproject: Met het Maatjesproject brengen we 55+ers in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om bij iemand langs te gaan en/of samen iets te ondernemen. De vrijwilliger ondersteunt mensen vanaf 55 jaar die zich eenzaam voelen. Het doel is dat de 55+er sociale contacten opbouwt en activiteiten buitenshuis gaat ondernemen met ondersteuning van de vrijwilliger. Kennismaking: De medewerkers van het Maatjesproject kijken welke 55+er het beste bij u past. Door middel van een intakegesprek wordt er gekeken naar uw persoonlijkheid en interesses. Vervolgens is er een gesprek waarbij u samen met een medewerker van het Maatjesproject kennismaakt met de kandidaat. Professionele begeleiding: Gedurende het Maatjesproject ontvang u begeleiding en ondersteuning van de coördinatoren in de vorm van intervisie, deskundigheidsbevordering en training. U kunt ook altijd contact met hen opnemen.

Omschrijving activiteit
Op zoek naar een maatje? Dan bent u bij Partners in Welzijn aan het goeie adres! Heeft u nog maar weinig sociale contacten? Vindt u het moeilijk om nieuwe contacten aan te gaan, of bestaande contacten uit te diepen ? Iedereen kan wel eens hulp, ondersteuning of een luisterend oor gebruiken. Een maatje van Partners in Welzijn kan u hierbij helpen!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt