Bekijk alle projecten in "LEUSDEN"

Maatjes Woudenberg

Organisatie
Lariks, Welzijn en Zorg
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
LEUSDEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Bij aanmelding zal er altijd een intakegesprek plaatsvinden zodat we zorgvuldig een match kunnen maken. Belangrijk is dat zowel de vrager als de bieder zich prettig voelen in het contact. Er is regelmatig contact vanuit de organisatie voor eventuele begeleiding en er worden ook cursussen aangeboden aan de maatjes.

Voelt u zich wel eens alleen door de situatie waarin u verkeert? Zou u graag wat meer naar buiten gaan en activiteiten ondernemen? Heeft u moeite om dagelijkse bezigheden (weer) op te pakken? Dan is het maatjesproject misschien iets voor u! Het maatjesproject is bedoeld voor mensen woonachtig in de gemeente Woudenberg die bijvoorbeeld in een sociaal isolement terecht zijn gekomen en behoefte hebben aan persoonlijk contact en/of het maatschappelijke leven willen deelnemen. Contact van “mens tot mens” is de basis.

Omschrijving activiteit
Maatjes Woudenberg is o.a. bedoeld voor mensen die tijdelijk een extra steuntje in de rug nodig hebben in de vorm van iemand die tijd en aandacht voor hen heeft. Het doel is dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en het plezier in hun leven vergroot wordt. Hierbij kan het gaan om gezamenlijke activiteiten buitenshuis te ondernemen (hobby’s uitvoeren, winkelen, sporten, musea bezoek, wandelen, enz.), maar ook een bezoek bij de hulpvrager thuis is mogelijk. Door mensen uit hun isolement te halen en hun deelname in de samenleving te bevorderen draagt Maatjes Woudenberg bij aan de zelfredzame samenleving. De gemeente Woudenberg ondersteunt dit project.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt