Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Maatjes gezocht in Rotterdam Noord & Overschie

Organisatie
Aafje Schiehoven
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Gezellig met een bewoner wandelen, boodschappen doen of een kopje koffie drinken.
Het is heel fijn als je er voor de ander kan zijn, geduld en inlevingsvermogen hebt. De bewoners van de Aafje locaties Schiehoven (Schiebroek) en Ben Oude NijHuis ( Overschie) kijken naar je uit! Je hebt in de week op een ochtend of middag gelegenheid om te komen.

De omgang met ouderen vind je leuk en gezellig.
De Nederlandse taal is geen probleem en (eventueel) spreek je een andere taal ernaast.
Je bent zelfstandig en communicatief vaardig en minimaal 2 uur per week beschikbaar.

Meld je aan; het werken als vrijwilliger is fijn en afwisselend. Onze bewoners maak je er heel blij!
Neem contact op met Elly Kamperman, Participatiecoordinator Vrijwilligers. Mijn emailadres is elly.kamperman@aafje.nl en telefoonnummer is 06-13839758.

Omschrijving activiteit
Voor Aafje ( zorgorganisatie) zijn wij op zoek naar vrijwilligers die maatje willen worden voor (eenzame) bewoners. Deze maatjes kunnen de bewoners bezoeken of zo mogelijk ernaast mee helpen bij activiteiten of andere mogelijkheden van vrijwilligerswerk op de locaties.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.