Bekijk alle projecten in "ROOSENDAAL"

Maatjes

Organisatie
Stichting Social Klus
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ROOSENDAAL
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Ben jij geïnteresseerd in de medemens? Wil jij ook aan de slag om eenzaamheid aan te pakken? We vragen ongeveer 2 uur per week van jouw tijd. Je krijgt er ondersteuning, eventuele trainingen voor terug en natuurlijk maak je deel uit van een enthousiast team. We hebben al bijzondere hulpvragen kunnen inlossen, want we proberen altijd passende oplossingen te vinden. Van gewoon een gezellig praatje met een oudere tot een theatermaatje, we vinden vast wel iets wat bij jou past en jou energie geeft!

Bij een maatje denken we snel aan een gezellig gesprek en samen iets ondernemen. Dat is mogelijk bij Social Klus! Is uw hulpvraag iets specifieker? Wij streven naar maatwerk en denken graag met u mee. We koppelen onze hulpvragers graag aan fijne mensen, die graag iets betekenen voor een ander. Tijdens een kennismakingsgesprek met de coördinator bespreken we uw wensen en we stellen een maatje altijd eerst een keer voor. Daarna beslissen jullie of er gestart gaat worden met het maatjescontact. Durf te vragen!

Omschrijving activiteit
Bij een maatje denken we snel aan een gezellig gesprek en samen iets ondernemen. Dat is mogelijk bij Social Klus! Is de hulpvraag iets specifieker? Wij streven naar maatwerk en denken met de hulpvrager en vrijwilliger mee. We koppelen onze hulpvragers graag aan fijne mensen, die graag iets betekenen voor een ander. We zoeken maatjes in alle soorten en maten en we vinden inclusie belangrijk. Een specifieke achtergrond of ervaring is niet vereist. Maatjes worden door de coördinator ondersteund, eventuele trainingen zijn mogelijk en af en toe houden we een overleg met alle maatjes.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt