Bekijk alle projecten in "UTRECHTSE HEUVELRUG"

Maatje - Vriendschappelijk contact

Organisatie
Humanitas Heuvelrug
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
UTRECHTSE HEUVELRUG
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Lijkt het je leuk om iemand (vanaf 18 tot 100+ jaar) regelmatig wat gezelschap te bieden? Kun je goed luisteren en kletsen? Hou je van spelletjes spelen? Of krijg jij er juist energie van om samen met iemand op pad te gaan? Dan is het echt wat voor jou om maatje te zijn!

Met 1 à 2 uurtjes tijd in de week kun je als vrijwillig maatje een belangrijke rol spelen. We kijken samen wat jij graag zou willen doen en wie het beste bij jou past. Jouw aanwezigheid fleurt iemands dag op en dat is op zichzelf al een prachtig doel. Het contact met een vrijwilliger die positieve aandacht geeft, kan iemand ook helpen om een stapje te zetten en zelf weer wat contacten aan te gaan. Vanuit een gelijkwaardige basis bouw je samen aan een sociaal netwerk voor de deelnemer, dit doe je door zo veel mogelijk het initiatief bij de deelnemer te laten.

Als vrijwilliger vinden we het belangrijk dat je een leuke tijd hebt en iets doet waar je plezier aan hebt of energie uit haalt. Ik of een collega kijkt daarom samen met jou wat je graag zou willen doen en wie het beste bij jou past. Neem gerust contact op als je meer wil weten, ook als je nog niet zeker weet of het wat voor je is.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.