Bekijk alle projecten in "DE RONDE VENEN"

Maatje voor Twee

Organisatie
Tympaan-De Baat
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DE RONDE VENEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Neem voor meer informatie contact op met Tympaan-De Baat.

Nieuwe vrijwilligers kunnen zich altijd aanmelden. Er volgt dan een kennismakingsgeprek op het kantoor van Tympaan de Baat aan de Kerkvaart 2 in Mijdrecht. De coördinator zoekt naar een hulpvrager die past bij het aanbod dat de vrijwilliger kan bieden. Een praktijkvoorbeeld van een intakegesprek met een vrijwilliger is te zien in een filmpje op onze website..

Omschrijving activiteit
Bij Maatje voor Twee wordt een hulpvrager gekoppeld aan een vrijwilliger waarbij de hulpvrager iemand is, die door lichamelijke of psychische problemen niet meer kan of durft om naar buiten te gaan maar waarvan de wil er wel is. Het doel van Maatje voor Twee is om het contact met de maatschappij te behouden. Een maatjesvrijwilliger komt met regelmaat langs voor een periode van minimaal een jaar. Na dit jaar volgt een evaluatiegesprek waarin besproken wordt in hoeverre de hulpvraag beantwoord is.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.