Bekijk alle projecten in "HAARLEMMERMEER"

Maatje voor mensen met epilepsie en een beperking

Organisatie
SEIN
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HAARLEMMERMEER
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Bij SEIN wonen in Heemstede en Cruquius 400 cliënten van alle leeftijden die vanwege hun epilepsie niet zelfstandig kunnen wonen.
Wat kunt u zoal doen?
• Een bezoek brengen
• Samen naar buiten
• Een spelletje spelen
• Leuke activiteiten ondernemen die aansluiten op de interesses van de cliënt.

Omschrijving activiteit
Binnen onze instelling, waar 400 cliënten landurig wonen, zijn wij op zoek naar maatjes voor veel cliënten. De cliëten hebben allen een vorm van epilepsie en daarnaast vaak een verstandelijke beperking. Velen van hen komen nauwelijks in aanraking met de samenleving en zouden het heel leuk vinden om met een maatje iets te ondernemen. De vraag is enorm en de mogelijke maatjes hebben zelf de keuze wat ze willen doen in overleg met de vrijwilligerscoördinator.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.