Bekijk alle projecten in "ZEIST"

Maatje voor een gezin - Samen Oplopen

Organisatie
Stichting Samen Oplopen
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ZEIST
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

Afhankelijk van wat een vrijwilliger kan en wil koppelen we hem/haar aan een gezin dat past bij de wensen van de vrijwilliger en het gezin. Contact ongeveer 1x/week of om de week. Voorbeelden: Samen koffie drinken, een luisterend oor bieden, samen naar buiten gaan, spelen met de kinderen, helpen Nederlands(e gewoonten) begrijpen, mee denken met opvoeding en/of helpen met de papieren/financiën.

Omschrijving activiteit
Samen Oplopen koppelt mensen die 'goed in hun vel' zitten en hun leven redelijk op orde hebben aan gezinnen die wel wat steun kunnen gebruiken. Ze lopen een tijdje mee in hun leven en denken en doen mee in de diversiteit van de moeilijkheden waar deze gezinnen tegen aan lopen.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.