Bekijk alle projecten in "NIEUWEGEIN"

Maatje gezocht voor (oudere) eenzame dame of heer

Organisatie
Algemene Hulpdienst Nieuwegein
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NIEUWEGEIN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Criteria: Onze vrijwilligers staan voor u klaar als hulp van familie, vrienden of bekenden niet voldoende is of als professionele instellingen geen hulp kunnen bieden.
- woonachtig in Nieuwegein
- geen sociaal netwerk

Vind je het leuk om af en toe bij een (oudere) eenzame dame of heer bij hun thuis op bezoek te gaan voor een kopje koffie, een praatje en ben je geïnteresseerd in hun verhalen? Of misschien vind je het ook leuk om samen iets te ondernemen (bijvoorbeeld winkelen, wandelen)?
Je blijft baas over je eigen agenda, dus tijden in overleg!.

Omschrijving activiteit
De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Wij doen dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Wij richten ons hierbij vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers. Eenzaamheidsbestrijding, praktische ondersteuning, sociale ondersteuning en ontmoeting.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.