Bekijk alle projecten in "SUDWEST-FRYSLAN"

Maatje gezocht

Organisatie
's Heerenloo Noorderbrug
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
SUDWEST-FRYSLAN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Een aantal van onze bewoners van wooncentrum Sneek ( Doelgroep niet aangeboren hersenletsel (NAH)Noorderbrug) zoeken nog een vrijwilliger voor 1 op 1 activiteiten. Denk hierbij aan, samen een spelletje doen, knutselen, de stad in, boodschappen doen, lunchen, dagjes uit ect. Het gaat er puur om dat ze de 1 op 1 aandacht ervaren. Wij hebben op dit moment 4 bewoners die een 1 op 1 vrijwilliger zoeken voor 1x in de week, 1 a 2 uur per week ( langer mag ook, net wat de mogelijkheden zijn van een vrijwilliger)

Wij zoeken in totaal 4 vrijwilligers voor 1 op 1 activiteiten voor 4 van onze bewoners, voorkeur 1x per week. ( om de week is bespreekbaar met de bewoner

Omschrijving activiteit
Een aantal van onze bewoners van wooncentrum Sneek ( Noorderbrug) zoeken nog een vrijwilliger voor 1 op 1 activiteiten. Denk hierbij aan, samen een spelletje doen, knutselen, de stad in, boodschappen doen, lunchen, dagjes uit ect. Het gaat er puur om dat ze de 1 op 1 aandacht ervaren. Wij hebben op dit moment 4 bewoners die een 1 op 1 vrijwilliger zoeken voor 1x in de week, 1 a 2 uur per week ( langer mag ook, net wat de mogelijkheden zijn van een vrijwilliger)Wij zoeken in totaal 4 vrijwilligers voor 1 op 1 activiteiten voor 4 van onze bewoners, om de week is bespreekbaar met de bewoner.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.