Bekijk alle projecten in "NOORDOOSTPOLDER"

Kwartet

Organisatie
Stichting Carrefour Welzijnsgroep Noordoostpolder
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NOORDOOSTPOLDER
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Soms heeft iemand te weinig mensen om zich heen.
Jij kunt met je partner, je vriendin of met andere vrijwilligers als nieuw duo of kwartet iets betekenen. Om de beurt of samen iemand bezoeken die gezelschap vraagt.

Wat biedt Carrefour:
Carrefour bemiddelt, maakt de match en is er voor jullie.
We vormen kwartetten op basis van individuele aanmeldingen
Professionele ondersteuning
Vrijblijvend te volgen workshops en trainingen
Eindejaarsattentie

Dit project is er voor mensen die om wat voor reden dan ook te weinig sociale contacten hebben en waarvoor een maatje geen oplossing is. Sommige mensen zijn door gebeurtenissen in hun leven minder handig in het omgaan met anderen. Voor een maatje kan een regelmatig bezoek dan een uitdaging zijn.

Omschrijving activiteit
Deel je gezelligheid!
Je hebt ze vast wel eens gezien, de mooie reclame voor maatjes. Maar is het wel altijd zo leuk? Sommige mensen zijn door gebeurtenissen in hun leven minder handig in het omgaan met anderen. Voor een maatje kan een regelmatig bezoek dan een uitdaging zijn.

Daarom is er nu het kwartet!
Samen met anderen deel je de bezoekjes en eventuele activiteiten. Dit doe je om de beurt of samen, net wat jullie het meest prettig vinden.

Wat biedt het mij?
Als kwartet iets voor een ander betekenen is zinvol en geeft onderlinge verbondenheid. 
Meedoen aan een nieuw kwartet vergroot je kennissenkring.
Goed voor je positieve gezondheid!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.