Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Kom jij leuke activiteiten doen bij onze BSO of weekendopvang?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis

Thuiswonende cliënten met een verstandelijke beperking, komen bij ons om de ouders te ontlasten..

Omschrijving activiteit
Wil jij met onze cliënten even een ommetje maken of een spelletje spelen? Of creatieve activiteiten doen zoals muziek maken, knutselen, zwemmen, bakken of koken? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken! Eigenlijk is alles goed. Waar het om gaat is dat de cliënten blij zijn dat je komt! Je zult verrast zijn door de warmte en dankbaarheid die je terugkrijgt. Dat kan al met een paar uur per week of per maand met verschillende activiteiten. Vrijwilligers zijn van groot belang voor ‘s Heeren Loo. De extra aandacht die jij kunt geven aan onze cliënten is een waardevolle aanvulling op de zorg die we bieden. We ervaren de inzet van vrijwilligers daarom als onmisbaar. Door te werken als vrijwilliger krijg je de kans om iets voor iemand te betekenen. Hiermee is dit een waardevolle invulling van je tijd. Door jouw ondersteuning kunnen onze medewerkers zich namelijk volledig richten op de zorg en begeleiding van de cliënten. Dat dit vrolijke gezichten oplevert bij onze cliënten mag duidelijk zijn. Eigenlijk kunnen we stellen dat door de inzet van vrijwilligers de zorg beter wordt.

Wat vragen wij?
Een vrijwilliger die activiteiten wil ondernemen met cliënten met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 5 tot 40 jaar oud. De cliënten wonen nog thuis en komen naar ‘s Heeren Loo om de ouders te ontlasten. Wil jij deze kinderen een leuke middag/ weekend/ vakantie bezorgen? Neem dan contact met ons op! Welke dag jij beschikbaar bent, kunnen we samen in overleg afstemmen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.