Bekijk alle projecten in "DIEMEN"

Humanitas Thuisadministratie

Organisatie
Humanitas Amsterdam en Diemen/Noord-Kennemerland/Almere
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
DIEMEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Ben jij die vrijwilliger die een paar uur per week praktische ondersteuning wil geven aan een buurtgenoot die de hulp goed kan gebruiken? Wil jij samen brieven openen, rekeningen doornemen, hem of haar leren omgaan met geld omgaan en coachen hoe eventuele schulden voorkomen kunnen worden? Wij zijn op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die samen met onze deelnemers de administratie willen doornemen, overzicht creëren en een luisterend oor willen bieden..

Omschrijving activiteit
Het oppakken van je administratie is niet altijd makkelijk. Door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie helpen bij het op orde brengen en houden van de (financiële) administratie zodat je zelfstandig verder kunt. Ondersteuning van een vrijwilliger van de Thuisadministratie is kosteloos.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.