Bekijk alle projecten in "ALMELO"

Gezocht wandel - en/ of boodschapmaatje gezocht

Organisatie
Carintreggeland
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ALMELO
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Bij Carintreggeland Huizen Titus Brandsmahof en Hoog Schuilenburg hebben we momenteel ook verscheidene vrijwilligersvacatures naast de vacatures voor wandel - en/of boodschapmaatje. U kunt hierbij denken aan het begeleiden van activiteiten (zoals; bingo, beweegspel, geheugenuurtje, spelletjesmiddag, inloopatelier etc.)

Omschrijving activiteit
Wandelmaatje: Sommige bewoners vinden het erg fijn om te wandelen in de buitenlucht. Helaas heeft niet ieder van hen een mantelzorger die dit met hen kan doen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met bewoners te wandelen (eventueel met een bewoner in een rolstoel). Op de afdeling is altijd een verzorgende aanwezig waar u op terug kunt vallen. Het gaat dan om de periode van mei t/m september. Boodschapmaatje: Sommige bewoners vinden het fijn om samen boodschappen te doen in het winkelcentrum nabij. Op de afdeling is altijd een verzorgende aanwezig.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt