Bekijk alle projecten in "TWENTERAND"

Gezinsondersteuning

Organisatie
Humanitas Match
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
TWENTERAND
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Lijkt je het leuk om een gezin te ondersteunen en heb je zelf ervaring als opvoeder? Je biedt een luisterend oor, geeft tips vanuit je eigen ervaring als opvoeder, onderneemt activiteiten met ouder en kinderen etc. Je krijgt een training en we organiseren structureel intervisiemomenten waarbij je andere vrijwilligers ontmoet en ervaringen kunt uitwisselen.

Humanitas Twente heeft naast Gezinsondersteuning ook diverse andere activiteiten in Twente. Namelijk Match (jongerencoachproject), Tandem (maatjesproject gericht op sociale activering), Samen Actief (gericht op mensen met een migratieachtergrond) Thuisadministratie en Begeleide OmgangsRegeling. Neem contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen!

Omschrijving activiteit
Humanitas Twente Gezinsondersteuning zet vrijwilligers in gezinnen in die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De vrijwilliger ondersteunt door 1x per week langs te komen voor de duur van 1 jaar ongeveer. Daarnaast organiseren wij ook in een aantal gemeenten het Mammacafe.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.