Bekijk alle projecten in "'S-HERTOGENBOSCH"

Ga met ons mee naar buiten allemaal

Organisatie
Van Neynsel
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
'S-HERTOGENBOSCH
Leeftijd doelgroep
Ouderen

We zoeken maatjes die naar de locatie de Grevelingen komen op een moment dat het maatje zelf mogelijkheden heeft, of op een vast moment. De maatjes kunnen in groepsverband gaan wandelen, met meerdere bewoners. Of individueel aan de wandel/fiets gaan met een bewoner. Met het ophalen van de bewoner , rondje fietsen, en weer terug naar het appartement brengen is ongeveer in totaal 2 uurtjes gemoeid.

Vooraf is er een kennismakingsgesprek en administratie van de vrijwilliger en maak je kennis met de duofiets, met electrische ondersteuning, waar eerst een proefritje meegereden wordt, zodat je goed kennis maakt met het rijden van een duofiets. Ook met het wandelen van een rolstoel komt soms wat kijken, ook daar nemen we je mee in de praktische kennis hoe hier mee om te gaan.

Omschrijving activiteit
Met het project willen we wandelmaatjes, fietsmaatjes en bezoekmaatjes inspireren om de bewoners van de locatie de Grevelingen mee te nemen op een fietstocht met de duofiets, of mee te nemen in een rolstoel of samen wandelend door de tuin of een (kleiner) blokje om.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.