Bekijk alle projecten in "ZUTPHEN"

Clienten van Zozijn zoeken een vrijwilliger

Organisatie
Zozijn regio Oost-Veluwe
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ZUTPHEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Zozijn vindt het een enorme meerwaarde voor de cliënt(en) om vrijwilligers in hun netwerk te betrekken. Iemand die met een open blik en liefde een aandacht zijn/haar tijd beschikbaar wil stellen voor onze cliënten, mensen met een beperking.
We vragen van iedereen voor aanvang om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Wij willen ook goed voor onze vrijwilligers zorgen. Dit doen we door: het afsluiten van een overeenkomst, waardoor de afspraken wederzijds bekend zijn en je verzekerd bent tijdens je inzet voor WA- en Ongevallen. Je krijgt je reiskosten woon-werkverkeer en je onkosten vergoed. Je ontvangt 4x per jaar ons ZO! Magazine, bent gratis lid van onze Personeel Vereniging, en ontvangt jaarlijks een attentie en kerstpakket. Op de locatie waar je vrijwilliger wordt, is een vast contactpersoon vrijwilligers en je wordt altijd ingewerkt en begeleid door de medewerkers van Zozijn. We willen dat je je welkom, gehoord en gezien voelt binnen Zozijn.
Voor meer informatie over Zozijn en/of een mooi filmpje over onze cliënten, ga naar: www.zozijn.nl.

Omschrijving activiteit
Zozijn vindt het een enorme meerwaarde voor de cliënt(en) om vrijwilligers in hun netwerk te betrekken. Iemand die met een open blik en liefde een aandacht zijn/haar tijd beschikbaar wil stellen voor onze cliënten, mensen met een beperking. We vragen van iedereen voor aanvang om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij willen ook goed voor onze vrijwilligers zorgen. Dit doen we door het afsluiten van een overeenkomst, waardoor de afspraken wederzijds bekend zijn en je verzekerd bent tijdens je inzet voor WA- en Ongevallen. Je krijgt je reiskosten woon-werkverkeer en onkosten vergoed. Je ontvangt 4x per jaar ons ZO! Magazine, bent gratis lid van onze Personeel Vereniging, en ontvangt jaarlijks een attentie en kerstpakket. Op de locatie waar je vrijwilliger wordt, is een vast contactpersoon vrijwilligers en je wordt altijd ingewerkt en begeleid door de medewerkers van Zozijn. We willen dat je je welkom en gehoord en gezien voelt binnen Zozijn.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.