Bekijk alle projecten in "VOORST"

Clienten begeleiden bij hun vraag om ondersteuning

Organisatie
Zozijn regio Oost-Veluwe
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
VOORST
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Zozijn vindt het een enorm meerwaarde voor de cliënten om vrijwilligers in hun netwerk te betrekken. Iemand die met een open blik en liefde een aandacht zijn/haar tijd beschikbaar wil stellen voor onze cliënten, mensen met een beperking.
We vragen van iedereen voor aanvang om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
Wij willen ook goed voor onze vrijwilligers zorgen. Dit doen we door het afsluiten van een overeenkomst, waardoor de afspraken wederzijds bekend zijn en je verzekerd bent tijdens je inzet voor WA- en Ongevallen. Je hebt recht op reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en onkostenvergoeding. Je ontvangt 4x per jaar ons ZO! Magazine, bent gratis lid van onze Personeel Vereniging, en ontvangt jaarlijks een attentie en kerstpakket.
Op de locatie waar je vrijwilliger wordt is een vast contactpersoon vrijwilligers en je wordt altijd ingewerkt en begeleid waar nodig door professionelen medewerkers van Zozijn.
We willen dat je je welkom en gehoord en gezien voelt binnen Zozijn.
Voor meer informatie over Zozijn en/of een mooi filmpje over onze cliënten, ga naar: www.zozijn.nl.

Omschrijving activiteit
Cliënten van Zozijn zoeken maatjes/vrijwilligers voor diverse vragen. Zowel van een individuele cliënt, dus 1 op 1, als van een locatie voor meerdere cliënten. De vragen zijn heel divers; samen activiteiten doen (wandelen, fietsen, winkelen, sporten, creatief, specifieke hobby) of gewoon gezelschap. Maar ook zoeken we maatjes voor vervoer, koken of klussen. De dagen, tijden, frequentie en aantal uur verschilt per vraag. Soms een dagdeel in de week, maar ook 4x per jaar. Hiervoor zoeken we mensen met affiniteit voor mensen met een beperking. Belangrijk is dat je betrouwbaar en duidelijk kunt zijn, maar ook de regie bij de cliënt zelf kunt laten.
We willen graag aansluiten bij jouw kwaliteiten en mogelijkheden, maak die dus vooral kenbaar bij ons.
Kijk op onze site naar de actuele vacatures die we hebben en meld je aan!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.