Bekijk alle projecten in "BARNEVELD"

AmiGo

Organisatie
Stichting Pluryn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
BARNEVELD
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Kinderen en Jongeren kunnen via en door hun gezinshuisouder, begeleider of gedragswetenschapper aangemeld worden voor het project.

Word maatje bij Pluryn locatie De Glind.
AmiGO, iets voor jou?
Als maatje ga je geregeld langs bij een kind of jongere. Het contact is zo normaal mogelijk. Je bent welkom op de jongere zijn woonplek, maar kunt ook van alles ondernemen. Een bezoek aan de kinderboerderij of het Schateiland, een wandeling door het bos. Of wat verder weg: een bezoekje aan bijvoorbeeld de bibliotheek of de bioscoop..

Omschrijving activiteit
AmiGO staat voor de vriendschappelijke band tussen een vrijwilliger – al dan niet met hond – met een uithuisgeplaatst kind. Samen ondernemen ze leuke activiteiten en uitjes. De contacten
dragen bij aan de eigenwaarde en de ontwikkeling van de kinderen. Het geeft ze afleiding en plezier. En ook voor vrijwilligers zelf levert het waardevolle momenten en bijzondere ervaringen op.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.