Bekijk alle projecten in "ZAANSTAD"

Activiteitenmaatjes Krommenie

Organisatie
Sociaal Wijkteam Krommenie
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ZAANSTAD
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Woont u in Krommenie en wilt u graag meer mensen ontmoeten en meedoen aan activiteiten? Maar vindt u het lastig om zelf die eerste stap te zetten? Misschien kan een Activiteitenmaatje u daarbij helpen! Het Activiteitenmaatje komt bij u op bezoek en vraagt wat uw interesses zijn. Samen kiest u een activiteit. Het Activiteitenmaatje gaat één of twee keer mee. Daarna gaat u voortaan zelf.

Je begeleidt een bewoner van Krommenie, die graag wil deelnemen aan een activiteit, maar zelf de eerste stap niet durft te zetten. In twee huisbezoeken bespreek je wat de interesses van de bewoner zijn, je zoekt samen naar een activiteit in Krommenie die daarbij past. Je gaat één of twee keer mee naar de activiteit, daarna gaat de bewoner alleen.

Omschrijving activiteit
Als Activiteitenmaatje vind je het leuk om met diverse mensen in gesprek te gaan. Je kunt in korte tijd achterhalen wat de wensen van een bewoner zijn. Je kunt hem of haar stimuleren om de eerste stap naar een activiteit te zetten. Je bent flexibel wat betreft je tijd, een activiteit kan overdag of 's avonds zijn.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.