Bekijk alle projecten in "SOEST"

1+1 = MEER

Organisatie
Stichting Present Soest
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
SOEST
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Omdat wij altijd uitgaan van het aanbod wat de vrijwilliger(s) hebben, kunnen wij hulpvragen niet actief onder de aandacht van de vrijwilligers brengen.

Vind jij het leuk om iets te doen tegen gevoelens van eenzaamheid in Soest? een uurtje wandelen per week, kopje koffie drinken met een psychiatrische patiënt één keer in de twee weken? Wij gaan uit van jouw mogelijkheden en agenda en koppelen je graag aan die persoon in jouw buurt. Je kunt onze trajecten ook doen met je buurvrouw, vriendin of met je studiegenoten..

Omschrijving activiteit
Na aanmelding van de vrijwilliger gaan we op zoek naar de juiste hulpvraag, helemaal afhankelijk van het aanbod wat we dan hebben. In overleg met een betrokken hulpverlener koppelen we de vrijwilliger(s) aan iemand die daar behoefte aan heeft. Present begeleidt de vrijwilliger(s) gedurende het hele traject en biedt afbakening en ondersteuning. De hulpverlener van de persoon in kwestie blijft ook betrokken tijdens het hele traject.  Er vindt tussentijds een evaluatiegesprek plaats en na een jaar een eindevaluatie. Vanaf dat moment wordt de begeleiding afgesloten en hopen we dat het contact tussen jou en de eenzame persoon vanzelfsprekend is geworden.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.