Bekijk alle projecten in "NIJMEGEN"

School's cool Nijmegen

Organisatie
Stichting School 's Cool Nijmegen
Soort project
Mentor
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NIJMEGEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren

School's cool kent twee programma's: Programma 12+ en Programma 14+. In beide programma's begeleidt de mentor de leerling 1x per week thuis of op school en helpt hij hem of haar met schoolse zaken. De onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: plannen, aanpak van het huiswerk, motivatie en de gang van zaken op school..De mentor wordt ondersteund door een mentorcoach en neemt deel aan scholing- en intervisiebijeenkomsten.

Voor meer informatie kijk op onze website www.schoolscoolnijmegen.nl Ook de school van uw zoon/dochter is op de hoogte van onze organisatie. Zij kunnen u meer vertellen.

Omschrijving activiteit
School's cool laat ze niet zitten! Onze (thuis)mentoren gaan aan de slag met leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken naar en in het Voortgezet Onderwijs. In samenwerking met school zorgen wij er voor dat de leerling schoolsucces behaalt. Wij ondersteunen niet alleen de jongeren maar ook de mentoren kunnen bouwen op een betrokken en professionele organisatie.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt