Ja, ik heb interesse!

Wie wil mij wegwijs maken op de iPad?

Het verhaal van Willy

De 78-jarige Willy Roscher zit vol levenslust, maar vanwege fysieke problemen is ze niet meer zo mobiel. Gelukkig heeft ze altijd veel gereisd en een groot deel van de wereld gezien. Van deze reizen zou ze graag collages maken, al kan ze nog niet helemaal uit de voeten met haar iPad. Daarom zoekt zij een maatje met een beetje kennis van moderne technologie!

Willy woont zelfstandig in Haarlem en krijgt hulp van een mantelzorger. Een tijdje terug is ze geopereerd aan haar heup naar aanleiding van een val. Daarom loopt ze nu met een rollator. Maar de levenslust is er niet minder om geworden. Ze is altijd al nieuwsgierig geweest naar andere culturen en heeft weleens een jarenlange wereldreis gemaakt. Ze probeert zichzelf altijd uit te dagen en te ontwikkelen. Zo heeft Willy – zoals ze zelf zegt – ‘een bibliotheek in huis’. Stapels boeken over kunst, cultuur reizen en spiritualiteit.

Bovendien heeft ze een lijstje met dingen die ze graag wil doen: lekker creatief zijn, knutselen en collages maken op haar iPad. Bovendien wil ze leren facetimen. Haar mantelzorger gaat namelijk voor vijf maanden op reis. Ze zou het dan ook heel leuk vinden om met hem te kunnen facetimen!

Haar oproep
Willy zoekt een maatje met enig verstand van moderne technologie, om samen collages te maken op de iPad van haar prachtige reizen. Iemand die creatief is en, net als zij, geïnteresseerd is in andere culturen.