Ja, ik heb interesse!

Hij is niet helemaal uitgeteld na het logeerweekend, maar hij slaapt altijd goed die nachten.

Het verhaal van Stan

Stan is een jongen van 10 jaar oud met een verstandelijke beperking en autisme. Hij is hierdoor mentaal net zo oud als een jongen van 3 jaar. Hij praat bijna niet, maar maakt wel veel verschillende geluidjes. Hij is een enthousiaste jongen en altijd aanwezig. Stan speelt graag buiten, hij danst en is gek op muziek. Zijn moeder Gaike heeft haar handen vol aan Stan, zeker omdat hij nog een broertje en zusje heeft.

Stan gaat 5 dagen in de week naar de dagbesteding, zodat zijn moeder kan werken én tijd heeft voor zijn broertje en zusje. Daarnaast gaat Stan om de twee weken naar de logeerweekenden van Stichting Wielewaal in Fort Penningsveer in Haarlemmerliede. Zo heeft de rest van het gezin ook even wat tijd voor elkaar. Stan en de kinderen zijn deze weekend druk met allerlei activiteiten, die door de vrijwilligers mogelijk worden gemaakt. Ze bowlen, zwemmen, gaan naar de bioscoop en naar de grote speeltuin. Na het weekend duikt Stan op zondagavond meteen in zijn bed!

De oproep van Stan:

Stan en zijn vrienden genieten van de logeerweekenden van Stichting Wielewaal. Maar er is helaas geen overvloed aan vrijwilligers, en daarom doet Stan samen met zijn moeder graag een oproepje. Want als er niet genoeg vrijwilligers zijn, dan kunnen deze gezellige logeerweekenden geen doorgang meer hebben. Word jij het logeermaatje van Stan en bezorg je deze kinderen hun onvergetelijke weekenden?