Ja, ik heb interesse!

Ik wil met iemand kunnen lachen, praten en leuke dingen doen

Het verhaal van Renate

Stel nou dat je wel graag iets leuks wil ondernemen met iemand, maar dat je eigenlijk niemand hebt. Dat geldt voor de licht verstandelijk beperkte Renate. Op de momenten dat ze vrij is van haar werk, zit ze vaak alleen thuis. Haar vader is overleden, haar moeder te oud om samen dingen te ondernemen en haar collega's, waar ze goed mee kan, wonen ver weg. Echte vrienden heeft ze niet.

Renate is dol op 3D-kaarten maken, koken, bowlen en midgetgolfen. Voorheen deed ze deze dingen met een maatje, maar door een verhuizing is dat helaas niet meer het geval. Daarom zoekt ze nu een nieuw maatje. Niet alleen om haar te ondersteunen waar nodig, zoals bij het maken van de 3D-kaarten, maar bovenal voor de gezelligheid! Renate benadrukt dat het niet zal klikken 'met iemand die chagrijnig is'. "Ik zoek een lief en aardig persoon."

De oproep van Renate:
Renate (51) is redelijk zelfstandig, maar woont wel onder lichte begeleiding en werkt op een dagbesteding. Ze is op zoek naar een vrouw die haar maatje wil zijn en leuke dingen wil doen. Ze heeft humor, kletst graag en is complimenteus. Sta jij straks met Renate op de midgetgolfbaan? Stuur een e-mail naar maatjesgezocht@oranjefonds.nl o.v.v. Renate.