Ja, ik heb interesse!

Wat hulp bij wat praktische, gewone dingen zou echt heel fijn zijn!

Het verhaal van Mirjam van Wijk

Mirjam is een 46-jarige vrouw, ze woont in Amstelveen. Ze is al haar hele leven slechtziend en sinds haar 18e is ze zelfs volledig blind. Daarnaast is ze ook nog eens slechthorend en bijzonder slecht ter been. Voorheen had ze twee Maatjes die haar af en toe hielpen met het doen van de boodschappen en die haar de post voorlezen. Zij zijn er helaas mee gestopt nu, dus Mirjam is hard op zoek naar nieuwe Maatjes!

Mirjam is werkzaam bij de gemeente Amstelveen als notulist. In haar vrije tijd beweegt ze graag en in de zomer fietst ze graag op haar tandem en doet ze ook aan zwemmen voor blinden. Door een operatie aan haar maag in januari, waarbij helaas een flink aantal complicaties voordeden, heeft ze lang in het ziekenhuis gelegen. Ze is nu weer thuis, maar kan nog wel wat extra energie gebruiken.

De oproep van Mirjam van Wijk:
De 46-jarige Mirjam uit Amstelveen is al haar hele leven slechtziend en sinds haar 18e zelfs volledig blind. Daarbij hoort ze slecht en is ze slecht ter been. Dit belemmert haar nogal in het dagelijks leven. Daarom zoekt zij een Maatje om haar te helpen bij heel praktische zaken, zoals bijvoorbeeld het openen van de post en het doen van boodschappen. Help jij Mirjam bij de dagelijkse dingen in het leven en word jij haar Maatje?