Ja, ik heb interesse!

Hij wil niet dat zijn ziekte weer tussen z'n relatie komt

Het verhaal van Michel

De 40-jarige Michel is altijd een kerngezonde jongen geweest. Hij runde een eenmanszaak in licht, geluid en special effects. Totdat hij begin 2015 een stekende pijn in zijn borst voelde. Degene die toen bij Michel was, heeft hem gelukkig toen reanimeren.

Maar drie dagen later, toen hij ontwaakte uit zijn coma, had hij een gescheurde aorta. Sindsdien is zijn doorbloeding slecht, heeft hij geen linkernier meer en een slaapapneu. Inmiddels is Michel 30 operaties verder en staat hij op de wachtlijst voor een longoperatie. Hij loopt korte afstanden met krukken, maar zit verder in een rolstoel.

Door zijn ziekte is Michel zijn vriendin en beste vriend kwijtgeraakt. Zij vonden het allemaal maar gedoe en wilden niet steeds zijn verhaal aanhoren. Hij heeft nu een nieuwe liefde, maar is daar voorzichtig mee. Hij wil zijn ziekte niet nogmaals ‘tussen zijn relatie laten komen’.

De oproep van Michel
Daarom heeft Michel behoefte aan een maatje waarbij hij zijn verhaal kwijt kan. Hij heeft geen voorkeur qua geslacht of leeftijd en wil natuurlijk ook graag gezellige dingen doen. Wil jij Michel graag leren kennen?