Ja, ik heb interesse!

Iemand die mij naar paardrijles kan brengen

Het verhaal van Merijn

De verstandelijk beperkte Merijn (47) heeft een grote passie voor paarden. Al vijftien jaar krijgt hij één keer in de week paardrijles, maar daar kan hij niet zelf heen. Hij let niet goed op ander verkeer en moet dus gebracht en gehaald worden. Zijn huidige maatje heeft daar geen tijd meer voor, dus is hij op zoek naar een nieuw paardenmaatje!

Merijn heeft vastigheid nodig, anders ervaart hij snel stress. Daarom woont en werkt hij bij de zorgboerderij in Vlist. Lekker alles op één plek! Hij vindt het geweldig om daar de dieren te verzorgen, vooral de paarden. Op de boerderij verzorgt hij dagelijks een aantal fokmerries. Dat is een flinke klus: voeden, borstelen en de stallen mesten.

Zijn grote passie is paardrijden. Elke donderdag springt Merijn vol blijdschap zijn bed uit, want dan mag hij weer. Er is niets dat hij leuker vindt. Maar omdat zijn maatje Bas helaas geen tijd meer heeft, is er nu niemand die hem kan ophalen voor paardrijles en weer thuis kan brengen in Vlist (kwartiertje rijden).

Zijn oproep
Merijn zoekt een maatje die hem weer ouderwets een geweldige donderdagmiddag wil bezorgen. Iemand die zijn of haar afspraken nakomt en duidelijk communiceert. Andere dingen die hij leuk vindt om te doen, zijn bakken, kaarsen maken, schilderen en zwemmen. Wil jij Merijn leren kennen?