Ja, ik heb interesse!

Wie wil mij helpen met foto's overzetten?

Het verhaal van Klaudia

De 29-jarige Klaudia heeft een licht verstandelijke beperking en woont begeleid. Op haar woongroep heeft ze niet echt aansluiting met haar medebewoners. Daarom ging ze vorig jaar al op zoek naar een maatje. Die vond ze, maar het grote leeftijdsverschil leidde ertoe dat het toch niet zo klikte. En dus doet zij een nieuwe oproep!

Ondanks dat Klaudia begeleid woont, doet ze veel zelfstandig. Toch vindt ze het niets dat ze zo veel alleen is. Ze is erg sociaal en veel liever onder de mensen. Communicatie en emoties zijn soms wat lastig voor haar door haar beperking, maar lekker kletsen kan ze prima!

Een grote hobby van Klaudia is fotograferen. Tijdens mooie wandelingen door de natuur bij Ede maakt ze graag foto’s van de omgeving en de dieren. Maar ze vindt het moeilijk om die foto’s vervolgens van haar camera op haar tablet te krijgen. Het zou heel fijn zijn als haar nieuwe maatje hiermee kan helpen.

De oproep van Klaudia
Klaudia zoekt een spontaan iemand van ongeveer dezelfde leeftijd, die het leuk vindt om samen met haar te wandelen en foto’s van de natuur te maken. Ook zou ze het gezellig vinden om af en toe iets te gaan drinken met haar maatje, met name in het weekend. Wil jij met haar in contact komen? Stuur een e-mail naar maatjesgezocht@oranjefonds.nl.