Ja, ik heb interesse!

Hans is net de burgemeester van Scorlewald, altijd zo netjes gekleed en beleefd

Het verhaal van Hans

Hans is een verstandelijk beperkte man van 61 jaar oud. Hij woont op een woongroep van Stichting Scorlewald. Door zijn begeleidster Marjan wordt hij ook wel de burgemeester van Scorlewald genoemd. Dit komt omdat hij altijd heel erg netjes gekleed is en zich ook zo voordoet (strak in het pak, met een stropdas en heel erg beleefd). hans reist zelfstandig en is werkzaam in het restaurant en winkeltje bij de Stichting. Daar variëren zijn werkzaamheden van receptionist tot gastheer.

Maar wat Hans weleens mist, is een Maatje om mee naar het theater te gaan, liefst een vrouwelijk Maatje. Het gaat dan echt puur om vrouwelijk gezelschap, want zijn begeleidster Marjan laat weten dat hij zeker niet op zoek is naar zoiets als een relatie. Hij voelt zich gewoon meer op zijn gemak bij vrouwen dan bij mannen. 

De oproep van Hans:

De 61-jarige Hans is verstandelijk beperkt en wordt ook wel ‘Burgemeester van Scorlewald’ genoemd. Deze bijnaam is afgeleid van zijn kleding stijl: hij is altijd strak in pak gekleed. Hans is op zoek naar een vrouwelijk Maatje waar hij regelmatig een bezoekje aan het theater mee kan  brengen. Ben jij het theatermaatje voor Hans?