Ja, ik heb interesse!

Mijn nieuwe maatje moet wel van voetballen houden!

Het verhaal van Anouk

Anouk (21) is erg introvert en vaak alleen, mede door haar autisme. Ze zit vooral veel voor de tv en onderneemt weinig. Hier zou ze dolgraag verandering in zien. Daarom is ze op zoek naar een maatje. Vorig jaar is het Anouk niet gelukt om iemand te vinden, dus doet ze dit jaar nog een poging.

Haar nieuwe maatje moet wel van voetbal houden. Zelf heeft ze nog nooit op voetbal gezeten, maar dat weerhoudt haar niet van de wens te gaan spelen. Het lijkt haar gewoon ontzettend leuk om te doen!

Anouk heeft sinds vijf jaar een hulphond, die haar ondersteunt bij dagelijkse dingen. Ze is wat angstig ingesteld en onderneemt niet graag iets uit zichzelf. Sporten komt er simpelweg niet van. Een maatje kan haar helpen met het oppakken van nieuwe dingen en deze drempel voor haar verlagen.

De oproep van Anouk
Graag komt Anouk in contact met een maatje – een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd – om mee te kletsen, te wandelen of een terrasje te pakken. En die natuurlijk van voetballen houdt! Stuur een e-mail naar maatjesgezocht@oranjefonds.nl met je gegevens.