Bekijk alle projecten in "WAGENINGEN"

Zie jij kansen langs de lijn?

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
9
Gemeente
WAGENINGEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Over de cliënten:
De Voetbalwerkplaats bevindt zich op het sportcomplex van voetbalclub S.K.V. in Wageningen. De deelnemers zijn voornamelijk jonge mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, die samen plezier beleven aan voetbal. Naast de voetbaltrainingen en -wedstrijden verrichten zij hier met elkaar uiteenlopende (onderhouds-)werkzaamheden op het sportcomplex. Om hen hierbij te begeleiden zoeken we één of meer vrijwilligers.

Inhoud vrijwilligerswerk:
Als vrijwilliger ondersteun je cliënten waar nodig bij de werkzaamheden op het sportcomplex. Je zorgt voor koffie en thee tijdens de pauzes en assisteert bij de voetbaltrainingen en -wedstrijden. Je staat open voor deze doelgroep, ziet hun mogelijkheden en kansen en weet deze op een positieve manier te stimuleren en benutten. Enige affiniteit met terreinonderhoud en/of groenonderhoud is prettig. Kennis van voetbal is ook fijn, maar geen absolute ‘must’.

Wanneer:
Maandag van 8.45 tot 15.00 uur
Vrijdag van 9.00 tot 12.15 uur
Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Waar:
De Voetbalwerkplaats, Zoomweg 4 in Wageningen
Meer weten?
Neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:
Melissa Derksen
Telefoon: 06–83147746
E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl
https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

-

Omschrijving activiteit
-

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.