Bekijk alle projecten in "SCHIEDAM"

Zeekadetten zoeken Maatjes

Organisatie
Stichting Zeekadetkorps Schiedam Jacob van Heemskerck
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
5
Gemeente
SCHIEDAM
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Als begeleiding help je met het uitvoeren van activiteiten en begeleid je jongeren van verschillende leeftijden bij de taken die zij aan boord moeten doen.

Taken aan boord lopen uit van gaan zeilen of varen, tot aan schoonmaken, plegen van onderhoud en koken.

In onze veilige omgeving krijg je de kans om kennis te maken met verschillende facetten die ook in een maritieme omgeving aanwezig zijn.

Het Zeekadetkorps is een jeugdvereniging opgericht met het doel de jeugd de weg naar zee wijzen. Elke week komen wij samen om leuke activiteiten te doen met hulp van vrijwilligers.
Er wordt onder andere gezeild, geroeid en met motorboten gevaren. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan koken, persoonlijke groei en omgaan met verantwoordelijkheden.

De stichting is 70 jaar geleden opgericht door vrijwilligers om te zorgen, dat de de jeugd kan kennis maken met de nautische wereld op een leuke manier..

Omschrijving activiteit
Wij zijn op zoek naar mensen, die zich op meerdere zaterdagen willen inzetten om leuke activiteiten willen doen aan boord van ons schip.
U hoeft hiervoor geen kennis te hebben van wat wij doen, dit leert u bij ons aan boord.

Elke zaterdag 11:00 - 18:00 voor kaderleden (18 jaar en ouder)
Elke zaterdag 13:30 - 17:15 voor kadetten (10 - 18 jaar)

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.