Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Word jij het vaste gezicht voor Bert?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wat vraagt Bert?
Bert geniet ontzettend van 1 op 1 aandacht en fijne activiteiten doen. Helaas is daar niet altijd tijd voor, omdat hij binnen een woongroep woont met anderen. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die op met hem iets lekkers kan eten bij onze Brasserie, met hem wil zwemmen, een wandeling maken over ons woonzorgpark of samen gaat fietsen op de duofiets. Iemand die rustig en duidelijk is, iemand die hem echt wil leren kennen en daardoor veiligheid en structuur kan bieden. Het is belangrijk dat je een bekende van hem wordt. De dag, het tijdstip en de frequentie zijn in overleg. Laat jij Bert genieten van de activiteiten die hij zo graag doet?

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Bert is een man van 75 jaar met een ernstig verstandelijke beperking. Hij geniet van eten, zwemmen, fietsen en wandelen. Ga jij met hem mee?.

Omschrijving activiteit
Wie is Bert?

Bert is een man van 75 jaar met een ernstig verstandelijke beperking. Hij woont al vanaf zijn 4e binnen een woongroep op ons woonzorgpark waar hij 24 uur begeleiding en zorg krijgt. Hij functioneert op het niveau van een peuter en communiceert met gebaren en geluiden. Bert geniet ontzettend van eten en drinken, zwemmen, wandelen en fietsen met een begeleider. Hij heeft weinig geduld en heeft duidelijkheid en voorspelbaarheid nodig. Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Een vrijwilliger zal worden ingewerkt door een vaste begeleider, zodat je weet hoe je het beste met Bert om kan gaan en zijn gebaren leert begrijpen. Bert is autistisch en heeft een aantal dwanghandelingen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.