Bekijk alle projecten in "BREDA"

Word fietsmaatje bij Fietsmaatjes Breda

Organisatie
Stichting Fietsmaatjes Breda
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
BREDA
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Fietsmaatjes fietst met mensen die er graag op uit gaan maar dat niet meer zelfstandig kunnen. Deze mensen worden gekoppeld aan vrijwilligers die net zo graag op de fiets stappen en de gasten kunnen helpen.

Geen extra informatie nodig

Omschrijving activiteit
Hoe zou jou leven eruitzien als je niet meer even je fiets kunt pakken voor een boodschapje? Voor een deel van de inwoners van Breda is dit helaas de werkelijkheid. Niet meer kunnen fietsen, maakt je wereld een stuk kleiner. 

Fietsmaatjes Breda gunt iedere bewoner van de gemeente de fietservaring. En jij kunt helpen! Zelfs als je maar een dagdeel over hebt in de maand, kun je er samen met een van onze gasten op uit. Op een speciale duofiets met trapondersteuning kun jij iemand, die niet meer zelfstandig kan of durft te fietsen, toch de fietservaring geven door samen gemeente Breda te verkennen. 

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.